Sport Apartment 8

Fichtenweg 33
4 2 44

De accommodatie bestaat uit een woonkamer met een open keukentje, een badkamer met douche en toilet en een slaapkamers. De keuken is uitgerust met electrisch gasfornuis, oven, koelkast met vriesvak, paninigrill, senseo, filterkoffie apparaat, waterkoker. In de ruime woonkamer is een zitgedeelte met een bank en 2 fauteuils en een eethoek voor 4 volwassenen.

Bekijken

Sport Apartment 5

Fichtenweg 33
4 2 52

De accommodatie bestaat uit een woonkamer met een open keuken, een badkamer met douche en toilet en een slaapkamers. De keuken is uitgerust met een vaatwasser, oven, koelkast met vriesvak, paninigrill, senseo, filterkoffie apparaat, waterkoker, vierpits kookunit. In de ruime woonkamer is een zitgedeelte met een bank en 2 fauteuils en een eethoek voor 5 volwassenen.

Bekijken

Appartement 2

Vacation Apartment / Fichtenweg 27
4 2 46

De accommodatie bestaat uit een woonkamer met kitchenette, een badkamer en een aparte slaapkamer. De woonkamer heeft een eethoek met 5 zitplaatsen, een (slaap)bank, een fauteuil, televisie met dvd speler en een radio/cd speler. Er is gratis WiFi internet. In de kamer is een open haard. De kitchenette is uitgerust met een vaatwasser, combimagnetron met oven, broodrooster, paninigrill, senseo in combi met filterkoffie apparaat, waterkoker en een tweepits kookunit.

Bekijken

Appartement 10

Rehberg / Fichtenweg 27
6 2-4 66

De accommodatie bestaat uit een woonkamer met aparte keuken, een badkamer met douche en toilet en twee slaapkamers. De keuken is uitgerust met een vaatwasser, oven, grote koelkast met vriesvak, paninigrill, senseo, filterkoffie apparaat, waterkoker, vierpits kookunit en een gourmetstel voor 8 personen. In de ruime woonkamer is een open haard, een zitgedeelte met een hoekbank en 2 fauteuils en een eethoek voor 6 volwassenen.

Bekijken